Zoeken Annuleren

De start van jouw toekomst: Het Startpunt!

Voor het eerst naar school gaan is ‘het startpunt’ voor elk kind. Thuis is de wereld nog klein en overzichtelijk.  Eenmaal op school wordt de wereld ineens veel groter. Alle personeelsleden van onze school zijn er op gericht om uw kinderen een goede start geven, zodat ze na de basisschooltijd vol goede moed en met relevante kennis en vaardigheden de nog grotere wereld in kunnen gaan. Wij willen samen werken aan de toekomst van uw kind!

Op deze site kunt u allerlei informatie vinden over Het Startpunt.  Zoals nieuws uit de verschillende groepen, de nieuwsbrief, onze visie op onderwijs, de Kanjertraining  en allerlei praktische zaken.

Het Startpunt is onderdeel van een brede school. Dit houdt in dat ook een peuterspeelzaal en Buiten Schoolse Opvang (BSO) een onderdeel van het gebouw zijn. Daardoor bieden wij nog meer kansen om samen te werken aan de toekomst van uw kind
.

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work