Ons team

Het team van Het Startpunt werkt met passie voor uw kind. We zijn heel divers en daardoor hebben we mooie aanvullende talenten. Zo kijken we als team ook naar alle kinderen op school. Iedereen is anders, iedereen mag er zijn met zijn eigen talenten en krachten. 

Gepassioneerd en realistisch werken wij met uw kind. Soms kiezen we net even een andere aanpak. Zo helpen wij uw kind om tot ontwikkeling te komen. Hierbij is vertrouwen van groot belang. Dat ziet u terug in de rust en structuur die het team uw kind biedt. 

Team

Greet Plate

Leerkracht groep 1/2a

Ik ben altijd op zoek naar ‘’Hoe bied ik veiligheid en vertrouwen”. Daarom begroet ik de kinderen elke ochtend persoonlijk bij binnenkomst. In de groep zijn er regels en routines. Dit is om de veiligheid in de groep te creëren. Ik ben mij bewust van de bril waardoor je een kind ziet, daarom benader ik een kind met een frisse blik, elke dag opnieuw.

Team

Miranda Thenu

Leerkracht groep 1/2b

Ik werk sinds 2004 met veel plezier op het Startpunt. Ik vind het heerlijk om te werken met jonge kinderen omdat ze zo eerlijk, spontaan en ontvankelijk zijn. Uw kind zien groeien en ontwikkelen laat mij genieten. Voor mij is het belangrijk dat uw kind gezien wordt in de klas. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Team

Jesca Willemsen

Leerkracht groep 1/2b

Ik ben een zij-instromer. Ik vind het erg belangrijk dat de leerlingen zich gezien en welkom voelen in mijn klas en ik zal er alles aan doen om een veilige sfeer te creëren zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik stel graag samen met de groep de te behalen groepsdoelen op, met de daarbij behorende beloningen natuurlijk!

Team

Sendré Edens

Leerkracht groep 3a

Het is heel fijn om leerkracht te zijn van jonge kinderen uit groep 1/2, of groep 3. Ze willen graag nieuwe dingen leren. Ik vind het heel leuk om uw kind in te laten zien dat ze iets kunnen, soms met wat extra oefening. Het blije gezicht als uw kind ontdekt dat het iets nu wél kan, vind ik fantastisch.

Team

Paula schipper

Leerkracht groep 3a

Ik ben een onderbouw-juf in hart en nieren en houd van het spelenderwijs leren. Een goede relatie met de kinderen vind ik van wezenlijk belang en is voor het leren waardevol. Met uw kind ben ik graag creatief en expressief bezig.    

Team

Mandy Elken

Groepsleerkracht (leerkracht in opleiding)groep 3b

Ik vind het geweldig om te werken met kinderen, omdat ze zo eerlijk en spontaan zijn. Mijn dag is goed als het mij lukt uw kind verder te helpen en hem/haar genoeg vertrouwen te geven iets nieuws te willen leren en op onderzoek uit te gaan. 

Team

Wijke Geurtsen

Leerkracht groep 3b

Als juf in groep 3 vind ik het fantastisch om bij te dragen aan onder andere het leren lezen en schrijven van uw kind: vaardigheden waar het de rest van zijn of haar leven gebruik van mag maken. Vanuit een positieve relatie wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind.

Team

Marieke Dijkshoorn

Leerkracht groep 4

Ik werk al jaren in het onderwijs, met veel plezier. Echt oog hebben voor elk kind in mijn groep, dat typeert mij.  Om uw kind te zien groeien in hoe hij of zij is, daarvoor ben ik leraar geworden! Structuur met daarbinnen vrijheid en een goede dosis humor… Mooie ingrediënten voor een fijne dag voor uw kind in de groep!    

Team

Menno van der Neut

Leerkracht groep 5

Sinds 2020 ben ik leerkracht op Het Startpunt. In mijn klas heerst rust en structuur, maar er worden ook zeker grapjes gemaakt. Ik zorg ervoor dat uw kind zich veilig voelt in de klas: een vereiste om tot leren te komen. Naast mijn werk korfbal ik in de Korfbal League in de selectie van DVO in Bennekom.

Team

Bas Janssen

Leerkracht groep 6

Onderwijs maak je samen! Als uw kind zich  veilig, vaardig en verantwoordelijk voelt, kan het  leren en het beste uit zichzelf halen. Daar sta ik voor, om samen met kinderen, ouders, collega’s te zorgen dat iedereen kan groeien en bloeien. Met respect en vertrouwen ondersteun ik het leerproces, met een schouderklopje en soms een duwtje. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!”    

Team

Marleen de Haan

Leerkracht groep 7

Het mooie van werken in het onderwijs is om uw kind vooruit te helpen in zijn of haar ontwikkeling. De leerlingen te zien groeien in het leren bij de schoolvakken, maar ook als persoon… dat is waarom ik juf ben geworden. 

Team

Erik Teunissen

Leerkracht groep (7)/8

Ik ben al meer dan 30 jaar leerkracht. Ik heb altijd al meester willen worden en doe dit werk met enorm veel plezier. Ik houd ervan om met kinderen te werken, een band met ze op te bouwen, maar vooral om ze elke schooldag naar huis te sturen met meer kennis en vaardigheden dan waarmee ze de dag begonnen. Ik houd van feitelijke kennis en ben gek op vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en biologie.  Dat merkt uw kind in elke les!

Team

Christa van de Weerd

Onderwijsassistent + leerkracht in opleiding

Ik werk nog maar kort op Het Startpunt en studeer Pabo op de CHE. Een droom die in vervulling gaat en nog meer is bevestigd na een jaar op Het Startpunt te hebben gewerkt als onderwijsassistent. Ik ben gek op kinderen en hun eigenheid en help ze graag in hun ontwikkeling.    

Team

Liza van Diermen

Onderwijsassistent + leerkracht in opleiding

Op Het Startpunt werk ik veel met kleine groepjes kinderen. Op deze manier krijgt uw kind de extra begeleiding die het nodig heeft. De kinderen nieuwe dingen leren en op zoek gaan naar wat voor uw kind werkt…dat maakt mijn werk zo boeiend! Naast mijn werk doe ik de PABO opleiding in deeltijd, omdat ik voor uw kind het verschil wil maken.

Team

Mandy van Eijk

Onderwijsassistent

Ik werk als onderwijsassistent, maar ben ook kapster. Beide banen geven mij veel voldoening. Het Startpunt biedt erg veel leuke mogelijkheden en daarom vind ik het fijn hier te mogen werken. De gezelligheid en onbezonnenheid van kinderen maakt geen werkdag hetzelfde. Ze maken me aan het lachen door lekker zichzelf te zijn.

Team

Alice Radt

Administratief medewerker

Een gezellig betrokken en hecht team: al 4 jaar lang mag ik daar een onderdeel van zijn. Ik ben administratief medewerker op Het Startpunt. Mijn werkzaamheden bevatten eigenlijk alles op administratief gebied. U ziet dit bijvoorbeeld doordat u een bericht van inschrijving van mij krijgt of als de oudercommissie wil weten hoeveel geld er voor het Startfeest beschikbaar is.  Vooral het contact met de kinderen maakt dit tot een leuke en gevarieerde baan.    

Team

Julia Voogdt

Intern begeleider

Als intern begeleider mag ik met de leerkrachten nadenken over wat goed onderwijs is. Ik vind het ontzettend boeiend en leuk om me bezig te houden met onderwijs wat past bij de leerlingen van Het Startpunt. Voor elk kind is het belangrijk dat het gezien wordt en dat de leerkracht tegemoet kan komen aan wat het kind nodig heeft. Daar denk ik graag in mee!    

Team

Martine van Espelo

Directeur

Ik vind het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en u het in vertrouwen bij ons kunt achterlaten. Elk kind mag gezien en uitgedaagd worden. Ieder kind is mooi en goed zoals het is. Wij willen helpen om uw kind nog verder tot ontwikkeling te laten komen, samen met u. Ik wil er zijn voor u, maar ook voor de kinderen. Mijn deur staat altijd open!  

Team

Pascal

Conciërge

Toen aan mij gevraagd werd wat ik later wilde worden was conciërge niet iets wat ik zou hebben gezegd. Maar een baan in het onderwijs heb ik nooit uitgesloten. Als sociale duizendpoot, die ook nog een beetje handig is, ben ik helemaal op mijn plek. De kinderen en alle collega’s geven elke dag weer positieve energie en zo ben ik toch ook een beetje meester.