Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn kind voor school aanmelden?

Op de pagina aanmelden van uw kind vind u verdere informatie over het aanmelden van uw kind.

Wanneer ontvang ik bericht over mijn sollicitatie?

Binnen 5 werkdagen zal de afdeling personeelszaken van CNS Ede of de schooldirecteur contact met u opnemen. Als uw sollicitatie is verstuurd in een schoolvakantie zal de reactie volgen binnen 5 werkdagen na aanvang van de eerstvolgende werkdag. U ontvangt direct na het versturen van een sollicitatie via de website een ontvangstbevestiging.

Heeft u nog geen reactie ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen via 0318-619136, op werkdagen tussen 08.30 en 13.00. U kunt ook mailen naar p&o@cnsede.nl

Wanneer zijn de vakanties en studiedagen?

Op vakanties en vrije dagen vindt u de schoolvakanties. Hiermee volgen wij de landelijke richtlijnen. Ook vindt u hier de studiedagen. Dat zijn dagen waarop teamleden hun kennis vergroten door een gezamenlijke studie te volgen. Uw kind is dan vrij van school.

Ik wil verlof voor mijn kind aanvragen, hoe gaat dat?

U leest meer over het aanvragen van verlof op de pagina ‘verlof aanvragen’.

Wat doen jullie aan de sociaal emotionele ontwikkeling?

Wij werken met De Kanjertraining. Dat is geen enkele les sociale vaardigheden, maar een manier van werken de hele dag door. We doen elke dag vertrouwensoefeningen. Kinderen leren zelf om dingen op een goede manier op te lossen. Door het op school te oefenen wordt het steeds meer ‘gewoon’ om zelf verantwoordelijkheid te pakken. En natuurlijk zijn wij er als leerkrachten om dit proces te begeleiden.

Wat zijn jullie schooltijden?

Onze deuren gaan om 08.20 uur open. Om 08.30 uur starten onze lessen. Het is de bedoeling dat uw kind dat in de klas aanwezig is. Om 14.00 uur is de school uit.

Hoe kan ik mijn kind ziekmelden?

U kunt uw kind via Parro ziekmelden of u kunt even bellen.

Hoe kom ik het makkelijkst in contact met de leerkracht?

De snelste manier is vaak via onze oudercommunicatie-app Parro. U kunt ook de leerkracht mailen (eerste letter voornaam.achternaam@cnsede.nl) of de school bellen. Parro is niet geschikt om inhoudelijke vragen te beantwoorden. Daarvoor vragen wij u de leerkracht te bellen of een afspraak te maken.

Mijn kind wordt bijna 4 jaar, wanneer mag het beginnen?

Als u uw kind heeft aangemeld, dan neemt de leerkracht drie maanden voor de 4e verjaardag contact met u op. We overleggen met u wanneer uw kind kan starten. We proberen daarbij zoveel mogelijk na een vakantie te laten instromen.

Staat je vraag er niet tussen?

Je kan ons dan altijd even bellen 0318 – 618 592.
Of mail ons